webshops

10% korting bij Blijfwijs.nl en win een Letterposter!

blijfwijs
Mirian
Geschreven door Mirian

De webshop Blijfwijs.nl verkoopt al jaren educatief speelgoed voor kinderen op de basisschool. Zo hebben ze spellen om te leren rekenen, voor de sociaal emotionele ontwikkeling en veel meer! Vooral nu de feestmaanden er weer aankomen is het ooit lastig te bedenken wat je je kroost wilt geven. Blijfwijs.nl verkoopt spellen die je niet zo snel in de bekende speelgoedwinkels tegen zult komen. Dat geeft een frisse kijk op het geven van cadeautjes!

10% korting op alles bij Blijfwijs.nl!

Speciaal voor lezers van Gespot voor jou! heeft Blijfwijs.nl een kortingscode opgesteld. Tot en met 18 oktober krijg je 10% korting op alles uit de shop. Dus ook op Tafels leren met Dolfje Weerwolfje, Spektro, Rompompom Lettermemo en de Junior Coachkaarten om maar eens wat te noemen! Gebruik de code Gespot.

Maar er is nog meer! Blijfwijs.nl geeft één gelukkige winnaar de Letterposter cadeau! Op de Letterposter staan alle letters en klanken die jouw peuter, kleuter of beginnende lezer zal leren! Leuk voor op de kinderkamer of in de klas! Geef op Facebook aan hoe jij merkt dat jouw kind geinteresseerd is in letters. 20 Oktober maken we via facebook de winnaar bekend.

blijfwijs

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter