opvoeding winacties/kortingscodes

Win: ‘De gids over autisme bij kids’

gids over autisme
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat opvoeden niet de meest makkelijke taak is die bestaat hoeven we ouders en leerkrachten niet te vertellen. Ik vertrouw vaak op mijn moederinstinct maar ik raadpleeg ook vaak boeken of artikelen op het web over uiteenlopende onderwerpen. Uitgeverij Scrivo Media heeft een aantal hele fijne handboekjes gepubliceerd over allerlei opvoedthema’s. Zo was er al het handboek over hooggevoelige kids, scheiding en kids, hoogbegaafde kids en nog meer andere. Nieuw in deze serie is ‘De gids over autisme bij kids’.

Handboek: ‘De gids over autisme bij kids’

Het opvoeden van een kind met autisme vraagt veel van ouders.  Deze gids over autisme laat ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten, mensen in de gezondheidszorg, etc. in 80 korte tips kennismaken met de leefwereld van kinderen met autisme. Door inzicht in die leefwereld en een aangepaste begeleiding, kan de omgeving ervoor zorgen dat deze kinderen -met al hun prachtige eigenschappen- volledig tot bloei komen.

gids over autisme

Het boek is geschreven door Karin Scheffer, verpleegkundige en geregistreerd psycho-sociaal hulpverlener.

Bekijk hier de andere gidsen van Uitgeverij Scrivo Media in de serie.

Wil je deze handige gids over autisme winnen? Ik mag één exemplaar weggeven! Laat op facebook in een reactie op dit bericht weten uit hoeveel boekjes deze kanguru-serie bestaat. Meedoen kan tot maandag 1 februari 2016!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter