overig

Aadje Piraatje viert feest!

aadje piraatje viert feest
Mirian
Geschreven door Mirian

Een paar jaar geleden stond in de auto de cd van Sesamstraat vaak aan. Eén van de lievelingsnummers van toen was  Aadje Piraatje. Aadje Piraatje kreeg zwemles en dat brulden we met het hele gezin mee in de auto. Ik had werkelijk geen idee dat Aadje Piraatje een prentenboek was!

Tot we in de bieb ineens tegen het boek Aadje Piraatje aanliepen. Leuk! Het zwemlied stond in het boek maar ook meer verhalen op rijm. De andere verhalen waren ook net zo leuk. Vooral de jongste was op slag fan.

De zinnen rijmen en daar genieten jonge kinderen van. Ook blijkt telkens weer dat Aadje Piraatje als enig kind op het schip tussen ruwe zeebonken toch de knapste en stoerste is. Als ouder geniet je ook van deze serie omdat sommige woordspelingen jonge kinderen nog ontgaat maar wel een glimlach op jouw gezicht tovert!

aadje piraatje viert feest

Aadje Piraatje viert feest!

Het nieuwste boek van Aadje Piraatje staat helemaal in het teken van feest. (Aadje Piraatje viert feest!) Aadje Piraatje is jarig en dat wordt natuurlijk gevierd op het schip! De grappige tekeningen van Sieb Posthuma vullen niet alles in zodat er ruimte blijft voor eigen fantasie. En ook dit deel valt weer erg goed in de smaak bij de jongste.

aadje_piraatje_appBij Bol.com koop je het boek voor €14,95. Er is ook een app van Aadje Piraatje waarin vijf verhaaltjes te zien zijn als boek en als filmpje. Ook kun je met de app spelletjes doen zoals tellen en kleuren. De app koop je uiteraard in de appstore of via de uitgeverij.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter