DIY/knutselen wonen

Aan de slag met spijkers en draad!

spijkers en draad
Mirian
Geschreven door Mirian

Het kriebelt weer om iets te maken voor in mijn huis. Een DIY voor volwassenen. Een woonaccessoire waar ik blij van word. En dus heb ik mijn zinnen gezet op het volgende project:

Spijkers en draad!

Op internet zijn allerlei mooie voorbeelden te vinden van diy’s met spijkers en draad. Het idee dat ik wil maken past het best bij mijn huis. Mooie aardekleuren en net effe anders dan een bourgeoise hart….

Het is even een werkje maar met materialen die niet moeilijk te krijgen zijn. Ik denk dat ik heel zen word van dit project. Lekker bezig zijn en de rest om je heen vergeten. Als je op de foto hieronder klikt word je doorgestuurd naar de site met een uitegbreide werkbeschrijving van deze DIY met spijkers en draad. Wel in het Engels!

spijkers en draad

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter