DIY/knutselen

Adventkalender

advent1
Mirian
Geschreven door Mirian

Je bent vast nog niet met kerst bezig en nog helemaal in de sinterklaasstemming. Toch tellen we vanaf zaterdag alweer af naar kerst. En daar hoort natuurlijk een adventkalender bij. Je kunt een kant en klare kopen, maar het is leuker om er zelf een te maken. Bijvoorbeeld deze: een kerstboom die je downloaden en printen. Iedere dag plak je een kerstbal (die je ook op de site kunt printen) op de dag die voorbij is geweest.

Of print de kerstman waar je met behulp van zijn baard kunt aftellen naar kerst.

Wil je echt creatief aan de slag? Dan maak je onderstaande adventkalender met knijpers. Iedere dag  mag er een knijper worden afgehaald.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter