DIY/knutselen

Adventskalender knutselen van wc-rollen

adventskalender knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat je leuke dingen kunt knutselen van wc-rollen weet iedere moeder wel. Maar dat je van deze grijze kartonnetjes ook hele stijlvolle dingen kunt maken verrast mij in ieder geval wel! Deze prachtige adventkalender maak je van een heleboel lege wc-rolletjes! Prachtig toch?!

Adventskalender knutselen van wc-rollen doe je zo

Verzamel in ieder geval een heleboel lege wc-rolletjes. Vierentwintig en nog wat meer voor de zekerheid! Wat deze adventskalender zo mooi maakt zijn de materialen die je er nog meer bij gebruikt. Ga dus maar eens op zoek naar de mooiste garen, tape en stickers. Rood is natuurlijk een echte kerstkleur maar groen, goud of zilver zou ook kunnen.

Ben je klaar? Dan kun je nog nadenken over hoe je je adventskalender van wc rolletjes uitstalt. Leg je ze in een grote schaal, hang je ze als een ketting op, bevestig je ze naast elkaar op een groot doek?

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter