webshops winacties/kortingscodes

Alles voor de kleine kok (met korting!) bij De Kleine Chef

de kleine chef
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik heb zo een leuke webshop ontdekt! Een webshop met geen alledaags assortiment. Bij De Kleine Chef koop je allerhande leuke spulletjes voor jouw kleine kok in huis! En aangezien wij een kleine kok in huis hebben is De Kleine Chef echt smullen!

Alles voor de kleine kok bij De Kleine Chef

dekleinechef_6Ik sta graag in de keuken te bakken en neem de kinderen daar van kleins af aan al in mee. De oudste heeft de liefde voor bakken al overgenomen en bakt met zijn 7 jaar eigenhandig een cake of taart in elkaar. Hij geniet van het afwegen, tussendoor proeven, hopen dat ie lukt en natuurlijk het opeten als het klaar is. Delen is trouwens nog een aandachtspuntje :).

Webshop De Kleine Chef verkoopt vrolijke, veilige, handige hebbedingetjes voor kinderen die graag bakken. Kleurrijke springvormen, originele koekvormen en een heuse chipsmaker! En nou mocht ik die chipsmaker uittesten!

Chipsmaker Jo!e

Ik had al wel eens chips proberen te maken van courgette maar dat lukte toch een stuk minder goed dan het recept deed beloven. Een beetje sceptisch over de chipsmaker was ik dus wel. Intussen ben ik helemaal bijgedraaid! De Chipsmaker Jo!e doet precies wat ie beloofd! Namelijk: heerlijke chips van verse aardappel zonder vreemde stoffen. Ik had echt in 5 minuten een schaaltje knapperige chips op tafel! Wow, wat een gaaf ding!

Bakspulletjes kopen met véél korting!

de kleine chefDe Kleine Chef heeft speciaal voor jullie een kortingscode in het leven geroepen die maar liefst 20% korting geeft op alles! Op alles? Dat wordt heel lastig kiezen! Gebruik tijdens het bestellen de code GVJ15. Deze is geldig tot en met 31 oktober 2015. Ik ga alvast shoppen voor de feestmaanden!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter