DIY/knutselen opvoeding

Alles over mij – vlaggetje

alles over mij
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik weet dat er  ook veel juffen onder de lezers van deze blog zijn, dus vandaag iets speciaal voor de juffen! Het schooljaar staat weer op het punt van beginnen (onze regio start zelfs alweer aanstaande maandag) en dus zijn de voorbereidingen voor een nieuw lesjaar alweer in volle gang.  Dit is een leuke activiteit voor de eerste schooldag: laat de kinderen een vlaggetje Alles over mij invullen. Zo leer je de leerlingen meteen een beetje beter kennen.  Bijkomend voordeel: je klas is ook meteen gezellig versierd!

Geen juf? Dan is het ook leuk om van deze vlaggetjes een vriendboekje te maken. Print een aantal blanco vlaggetjes uit en laat je kind ze onder zijn vriendjes en vriendinnetjes verspreiden. Iedereen een vlaggetje ingevuld? Maak er een vlaggenlijn van en hang het bij je kind op de kamer.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter