winacties/kortingscodes

Amystoystore

amystoystore
Mirian
Geschreven door Mirian

Een toevallige ontmoeting in het winkelcentrum. We wachten allebei tot een winkel open gaat en zij geeft mij het visitekaartje van Amystoystore. Natuurlijk ga ik thuis meteen kijken en ik ontdek een heel leuke webwinkel in gebruikt en nieuw speelgoed.  Op de site is veel nieuw speelgoed te vinden: auto’s, lego, strijkkralen, knutselpakketten, puzzels, spelletjes en nog veel meer.  Maar wil je liever minder betalen? Kijk dan eens bij het gebruikte speelgoed. Ook hierin heeft Amystoystore een breed assortiment dat compleet, getest en schoongemaakt aangeboden wordt. Klaar voor gebruik dus! Amystoystore verkoopt ook kraamcadeaus. Dus: ben je op zoek naar een leuk cadeau, neem eens een kijkje op de website.

Namens Amystoystore mogen we de baby dierenpuzzel weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 7 juni.

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter