DIY/knutselen

Anti-stress post

anti-stress kaartje
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken jij iemand die stress heeft? Gedoe op het werk, een verhuizing waar ze zich druk om maakt? Stuur dan eens een anti-stress kaartje. Nou, een kaartje is het niet echt, maar wel leuke post. Stop wat bubbeltjesplastic (je weet wel dat plastic waarmee dingen verpakt worden die breekbaar zijn) in een plastic gripzakje. Maak er een kaartje aan met een lieve boodschap en versturen maar!

anti-stress kaartje

anti-stress kaart

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter