feest winacties/kortingscodes

Applepiepieces

applepiepieces1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik kan niet kiezen: wat ontzettend veel leuke sieraden verkoopt Applepiepieces! Leuk voor jezelf, maar zeker ook leuk om iets uit de shop van Applepiepieces cadeau te doen. Alle uniek ontworpen sieraden hebben een bijzondere betekenis, dus dat maakt je cadeautje heel bijzonder. De ontwerpen worden bedacht en gemaakt door eigenaresse Mariko Naber (mijn naamgenoot dus, hoor je niet vaak!). Zij ontwerpt al jaren haar eigen collectie sieraden gemaakt van symbolen, kwalitatieve edelstenen en hoogwaardige materialen. Wat vind je allemaal bij Applepiepieces? Armbaden, kettingen, oorbellen, hangers en nog veel meer.  Je kunt er leuke kleine (en natuurlijk ook grote) cadeautjes vinden.

De website is net vernieuwd en het resultaat mag er zijn: zeker je bezoekje waard! Wel een waarschuwing: er is zo ontzettend veel leuks te vinden bij Applepiepieces, dat heel moeilijk is om te kiezen!

Namens Applepiepieces mogen we een cadeaubon van maar liefst 25 euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 1 december 2012.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Applepiepieces

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter