feest

Armband van snoepjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mirian
Geschreven door Mirian

Niet gezond, maar ik denk dat je er ieder kind blij mee maakt: een armband van snoepjes. Leuk om samen met je kind te maken, op een regenachtige zondag. Maar ook erg leuk om te  maken op een kinderfeestje.
Hoe maak je deze snoepjes-armband? Koop wat zachtere snoepjes, zoals bijvoorbeeld Engelse drop en winegums. Maak met een naald een gaatje in het midden van ieder snoepje en rijg er een draad door. Eigenlijk net alsof je een armband van kralen maakt, maar dan zijn het snoepjes in plaats van kralen. Is de armband groot genoeg, dan leg je er een knoopje in. Klaar is je snoepjes-armband!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter