DIY/knutselen

Armband van knopen

armband knopen
Mirian
Geschreven door Mirian

Op Etsy kwam ik deze armband met knopen tegen. Natuurlijk kun je de armband kopen, maar is het niet veel leuker om m zelf te maken? Ik vind van wel. Dus, knopen verzamelen en aan de slag. Je hoeft niet heel veel ervaring te hebben met het maken van sieraden, want dit is eenvoudig om te maken.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter