DIY/knutselen wonen

Auto aan de muur

autootjes aan magneetstrip
Mirian
Geschreven door Mirian

Autootjes. Met twee jongens in huis hebben we er een grote bak vol van en die wordt elke dag wel uit de kast gehaald. Maar hoe leuk is dit? Autootjes aan je muur! En het kan heel simpel: haal   een magneetstrip/messenhouder (bijvoorbeeld bij Ikea) en hang de mooiste exemplaren aan de muur. Je autootjes opgeruimd en een mooie eyecatcher op de slaapkamer van je zoon.

Let op: alleen metalen autootjes blijven hangen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

4 Reacties

Laat een reactie achter