DIY/knutselen recepten

Bakjes voor picknick

bakjes picknick1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is al weken mooi weer, echt zomer. Heerlijk! Lekker eten in de tuin, ’s avonds tot laat buiten met vrienden of lekker met een boek. En dit weer is natuurlijk ook uitstekend voor een picknick. Heb je binnenkort een picknick gepland? Zet dan deze leuke bakjes in elkaar. Ideaal om alle lekkere dingetjes van de picknick in te doen: worteltjes, tomaatjes, aardbeien. Wat kan er eigenlijk niet in?

Hier kun je gratis het sjabloon voor de bakjes downloaden. Print het sjabloon op karton en zet de bakjes volgens de instructie in elkaar. Natuurlijk gebruik je jouw favoriete kleurtjes papier voor de bakjes.

bakjes picknick

bakjes picknick1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter