feest

Bakken voor een feestje

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en komt er een kinderfeestje? Dan is deze site zeker een bezoekje waard! Op bakkenvooreenfeestje.nl vind je alles wat je nodig hebt om een leuk kinderfeestje te organiseren, onder andere traktaties en knutselideeën. Ook tips hoe je een kinderfeestje organiseert en ideeën voor de beste themafeestjes. Voor het leukste kinderfeestje draai jij je hand nu niet meer om!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter