spelidee

Ballon hooghouden met waterpistool

ballon hooghouden waterpistool
Mirian
Geschreven door Mirian

Komende dagen wordt het weer lekker warm weer! Tijd voor een waterspel! Ook voor dit spel heb je weer niet veel materiaal nodig maar levert het wel een boel plezier op! Oja, en een beetje verkoeling hopelijk!

Ballon hooghouden met waterpistool

Bij dit spel loop je als speler grote kans om nat te worden. Precies de bedoeling tijdens dit warme weer!
Geef twee kinderen samen één opgeblazen ballon en ieder kind een waterpistool. De opdracht luidt: houd de ballon zolang mogelijk in de lucht met het waterpistool. De kinderen moeten wel samenwerken omdat ze tussendoor hun waterpistool bij moeten vullen!

ballon hooghouden

Wanneer je liever ieder kind apart laat spelen kun je proberen om de tuinslag te laten gebruiken om de ballon hoog te houden. Dan hoeft het kind niet iedere keer bij te vullen.

De ballon hooghouden met waterpistool… Hoe lang lukt het jouw kinderen?

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter