DIY/knutselen

Barbies in bad

barbies in bad
Mirian
Geschreven door Mirian

Is jouw dochter dol op barbies? Neemt ze ze het liefst mee in bad? Dat kan! In hun eigen bootje. Gebruik hiervoor twee plastic flesjes. Maak met een mes een opening in beide flessen en maak de flessen met leuke gekleurde tape aan elkaar. De barbies kunnen aan boord! Natuurlijk kun je er ook andere knuffels en poppetjes in mee laten varen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter