DIY/knutselen

Bedankt juf!

rapport juf
Mirian
Geschreven door Mirian

Het einde van het schooljaar nadert. Onze kinderen (Noord-Brabant) hebben over twee weken al zomervakantie. Tijd om naar een bedankje voor de juffen te kijken. Ik kwam twee leuke dingen tegen, die ik graag met jullie deel.

Allereerst een leuke kaart voor de juf. Maak zelf een kaart met de tekst: Ik ken een lieve juf (meester). Wil je haar eens zien? Kijk dan in dit spiegeltje. Plak een klein spiegeltje op de kaart (die gaat de juf vast gebruiken!) en klaar is de kaart. Wil je de kaart liever kant en klaar kopen? Dat kan hier.

Iets anders leuks is een rapport voor de juf of meester. Dit rapport kunnen de kinderen zelf invullen voor hun juf of meester. Praat jouw juf of meester veel te veel of te weinig? Kan juf of meester goed complimentjes geven? Moppert juf of meester wel eens? Leuk om te maken en leuk om te krijgen. Het rapport voor de juf of de meester is te koop bij Gezinnig en kost € 6,95.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

4 Reacties

Laat een reactie achter