DIY/knutselen

Zelf bellenblaas maken

zelf bellenblaas maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is nog niet eens zomer, maar de bellenblaas vliegt er bij ons al weer door heen. Het is niet aan te slepen. Onze tweeling speelt sowieso het liefst buiten en is dan graag met bellenblaas in de weer. We kopen eigenlijk altijd de standaard bellenblaas, je kent ze ongetwijfeld, de kleine kokertjes met sop. Maar het is ook leuk om zelf bellenblaas te maken. Zo moeilijk is het niet! Wat heb je nodig? Rietjes, masking tape, een glazen potje, afwasmiddel, koud water en glycerine.

Bind de rietjes met masking tape vast (knip het buigzame deel eraf). Meng het water (175 ml) het afwasmiddel (50 ml) en de glycerine (5 druppels) in een potje. Goed roeren en klaar is je bellenblaas. De bellen worden nog beter als je de sop een dagje in de koelkast zet voor je m gebruikt.

zelf bellenblaas maken

https://www.pinterest.com/pin/356206651753228980/

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter