DIY/knutselen

Origineel beloningsbord

overbelicht
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik denk dat er in ieder gezin wel een beloningsbord wordt gebruikt. In ons gezin in ieder geval: een aantal jaar geleden voor het plassen op een potje en nu voor het goed eten. Ik kwam een erg origineel beloningsbord op internet tegen en nog gratis ook. Het idee is eigenlijk heel simpel, maar zo ontzettend leuk: op het beloningsbord staan allemaal steeltjes. De bloemetjes ontbreken nog. Als je kind (bijvoorbeeld) op het potje heeft geplast, mag hij of zij een bloemetje opplakken. De bloemetjesstickers zijn te koop bij Hema of Zeeman. Het bord kan ook gebruikt worden als een aftelkalender.

Vind je het beloningsbord met bloemetjes wat te zoetsappig? Er is ook een boomgaard-uitvoering, waar je appeltjes in de bomen kunt plakken.

Print het beloningsbord op A-papier en knip het in de lengte doormidden. Plak de beide stukken aan elkaar en je hebt een heel leuk beloningsbord!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter