opvoeding webshops

Beloningskaart van Jojojanneke

beloningskaart jojojanneke
Mirian
Geschreven door Mirian

Toen onze tweeling nog wat jonger was, maakten we veel gebruik van beloningskaarten. Voor het zindelijk worden, voor het goed slapen, voor veel dingen gebruikten we ze. En het werkte heel goed. Ik kon eigenlijk nooit echt leuke beloningskaarten vinden en dus maakte ik ze zelf. Ook leuk om te doen natuurlijk. Maar een kant en klare (leuke!) beloningskaart is wel zo makkelijk. Toen ik ze nodig had, kon ik er geen vinden maar onlangs ontdekte ik een heel leuke: de beloningskaart van Jojojanneke 

beloningskaart jojojannekeJe kunt deze beloningskaart gratis downloaden en printen. Je vindt de leuke figuurtjes van Jojojanneke erop terug: uiltjes, vogeltjes, eekhoorntje. Je kunt tien stickers op de beloningskaart plakken.

Ben jij ook fan van de stijl van Jojojanneke? Kijk dan eens op haar website. Hier vind je heel veel leuke producten: kaartjes, stickers, buttons en meer. Om hebberig van te worden!

Gastblog door Mariko van Ojen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter