webshops winacties/kortingscodes

BenIkHip.nl

ben ik hip1
Mirian
Geschreven door Mirian

Van deze webshop word ik erg vrolijk: BenIkHip.nl! Een webshop met veel leuke, hippe spullen voor kinderen. Kleding (voor zowel jongens als meisjes), maar ook veel accessoires zoals strijkapplicaties, buttons en tassen. Maar er is meer, want ook voor stempels, stickers en kaarten kun je bij BenIkHip.nl terecht. Een heel gevarieerd assortiment dus. Leuk om cadeau te geven, zijn de Sonny Angels, leuke geluksbrengers. Leuk om te geven en te krijgen en dus te koop bij BenIkHip.nl. Op zoek naar een cadeautje, maar kun je niet kiezen? Geef dan een cadeaubon. Ik weet zeker dat de ontvanger daar blij mee is! Kijk ook eens in de Koopjesmap, daar vind je producten die erg in prijs verlaagd zijn.

Namens BenIkHip.nl mogen we twee pakketjes weggeven. Een jongensset met een strijkapplicatie en een button en een meisjesset met een strijkapplicatie en een button. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like onze Facebookpagina en de Facebookpagina van BenIkHip.nl.  De actie loopt tot en met 15 december 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Ben ik Hip

ben ik hip

ben ik hip1

 


		
	

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter