DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

BL-ij

BLij
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik ben fan van de kaartjes van BL-ij! Verjaardagskaarten, kerstkaarten, babykaarten en nog veel, veel meer. Mijn favoriet is zonder twijfel de party hat invitations: een uitnodigingskaart die je kunt vouwen tot verjaardagshoed. Erg leuk! Maar BL-ij verkoopt veel meer leuks. Cadeauzakjes, cadeaupapier, stempels (de trouwstempel is heel leuk!), ballonnen, te veel om op te noemen. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken op de vernieuwde website en nieuwe webshop van BL-ij. Wil je de spulletjes eerst even zien, voelen en vasthouden? Dat kan. Je kunt dan terecht in de fysieke winkel in Arnhem.

Namens Bl-ij mogen een 1o BL-ij-kaartjes weggeven. Welke dit zijn, is een verrassing. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 5 januari 2013.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter