DIY/knutselen overig

Bloemen in een potje

bloemen in een potje
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij ook zo’n zin in de lente? Ik wel! En je merkt het aan alles: de lente komt eraan. De krokussen en de narcissen bloeien al en het zonnetje gaat vaker schijnen. En het is natuurlijk langer licht, ook heel fijn! Tijd om de lente vast in huis te halen. Dit kan met deze leuke bloemen in een potje. Je maakt ze zelf!

Wat heb je nodig? Knopen, papier en ijzerdraad. Maak de bloemen in jouw favoriete kleur. Onderin het potje stop je mos. Dit kun je kopen bij een hobbywinkel, maar je kunt ook echt mos kopen bij een tuincentrum. Ziet er leuker uit.

bloemen in een potje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter