DIY/knutselen wonen

Bloempotten van poppenkastpoppen

bloempotten poppenkastpoppen
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij nog poppenkastpoppen liggen waar je niets mee doet? Gooi ze niet weg, maar maak er bloempotten van. Eh, bloempotten? Ja, bloempotten!  Ik kwam dit grappige idee onlangs tegen. Haal het hoofd van het lijfje van de poppenkastpop af en maak het hoofd vast op een schoteltje. Wel even kitten, vanwege het water dat je de plantjes moet geven. Snijd de bovenkant van het hoofd al en zet het plantje erin.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan of heb je geen poppenkastpoppen meer liggen? Je kunt deze grappige bloempotten kopen bij Merulala.

bloempotten poppenkastpoppen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter