feest recepten

Blue Monday

lunch blue monday
Mirian
Geschreven door Mirian

Morgen, maandag 19 januari, is het Blue Monday. De feestdagen zijn voorbij, de goede voornemens alweer verbroken, de vakantie nog ver weg en het is buiten grijs en grauw. Kortom, alle ingrediënten voor een sombere, deprimerende dag. Maar daar gaan wij natuurlijk niet in mee! Van deze dingen word je blij.

Verven in de regen
Hier word je zeker blij van: verven in de regen. Laat de regen wat glazen potjes vullen. Doe enkele druppels verf bij het water en verven maar. Uiteraard met regenjas en laarsjes aan.

verven in de regen

Nog meer lol in de regen: jij laarzen aan, kinderen laarzen en lekker in de plassen stampen. Heerlijk!

stampen in de plassen

Lunch
Moet je morgen gewoon werken? Verwen jezelf dan met een lekkere lunch. Neem iets bijzonders mee voor tijdens de middagpauze of ga gezellig met een collega uit lunchen.
Waar je mij blij mee maakt? Met een ciabatta met mozzarella, rucola, komkommer, tomaat, pesto en pijnboompitten.

lunch blue monday

Op de bank
Waar ik ook heel blij van word, is lekker op de bank met een kopje thee en een fijn tijdschrift. En natuurlijk een mooi dekentje erbij, bijvoorbeeld deze van Bloomingville.

kleed bloomingville

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter