DIY/knutselen

Boodschap op boomstam

boodschap als boomstam
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat is dit een ontzettend leuk idee: een kleine boodschap op een stukje boomstam. Zoek in het bos een mooie dikke tak of een dunne boomstam en zaag deze in kleine cirkels.  Stempel op iedere houten schijf een leuke, lieve of grappige boodschap. Leuk om aan een cadeautje vast te maken of met de post te versturen naar een vriendin bijvoorbeeld. Ook leuk om zo’n stukje hout met een boodschap als decoratie in huis te hebben.

boodschap als boomstam

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter