DIY/knutselen

Bouw je eigen Minion van Lego!

minion van lego
Mirian
Geschreven door Mirian

Ben jij al naar de nieuwe film van de Minions geweest? Ik houd m achter de hand tijdens een druilerige zomerdag. Laatst stuitte ik op deze zelf te maken Minion van Lego! Toen de kids net in bed lagen haalde ik alle Lego tevoorschijn en bouwde mijn eigen Minion familie! Gezellig!

Stap voor stap een Minion van Lego

minion van lego

Op deze site vind je duidelijke foto’s die stap voor stap laten zien hoe je de Minion bouwt. Er staan een paar verschillende Minions op dus kies er maar eentje uit!

Ik had niet precies dezelfde steentjes die ze in het voorbeeld gebruiken maar met een paar andere blokjes lukte het mij prima. Ik maakte zo twee Minions en zette ze prominent op tafel neer. Zo grappig waren ze!

De volgende ochtend hadden Guus en Pim ze meteen in de gaten en praatten ze vol lof over moeders Lego vaardigheden! Ik werd zowaar trots op mijn bouwwerkjes! Daarna werden er allerlei avonturen gespeeld met de poppetjes. ’s Middags probeerden onze jongens zelf een Minion te bouwen wat ze erg goed lukten. De stappen op de site zijn ook zo goed te volgen!

Welke avonturen gaan jouw Lego Minions beleven?

minion van lego

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter