winacties/kortingscodes

Brickshop

lego2
Mirian
Geschreven door Mirian

Lego, Lego en nog eens Lego. Ik schreef al eerder dat onze zoon er gek op is. Hij heeft sinds kort een echte Lego-slaapkamer. Toen we op zoek waren naar accessoires kwamen we bij de Brickshop terecht. Wat een gave webwinkel! Bij de Brickshop vind je echt alles met het thema Lego: dekbedovertrekken, spellen, lampen, wekkers, puzzels, muurstickers en nog veel en veel meer. Als het aan onze zoon lag, hadden we heel de winkel leeg gekocht. Dat hebben we maar niet gedaan…. Is jouw zoon of dochter ook gek van Lego? Neem dan eens een kijkje bij de Brickshop. Ook voor meisjes is er heel veel leuks!

Speciaal voor de lezers van Gespot voor jou! heeft de Brickshop een geweldige aanbieding. Je krijgt 10 euro korting wanneer je het Octan garagebedrijf koopt. Tien euro korting dus op de al lage prijs. Leuk voor sinterklaas of kerst. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Gebruik dan de actiecode ‘ 4207’		
	

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter