winacties/kortingscodes

Back to school: de leukste broodtrommels

lunchbag
Mirian
Geschreven door Mirian

Aanstaande maandag beginnen de eerste scholen weer, in regio Noord. Tijd om de leukste broodtrommels op een rijtje te zetten.

Blafre
Mijn favoriet van het moment zijn de broodtrommels van het merk Blafre. Een tractor voor de jongens en een uil voor de meisjes. Helemaal retro en dus weer hip. De uil en de tractor zijn er in verschillende kleuren. Deze broodtrommels zijn onder andere verkrijgbaar bij De kleine zebra.

broodtrommel blafre traktor broodtrommel blafre uil

 

MyMepal
By MyMepal kun je een broodtrommel helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Kies zelf je kleur, je afbeelding en/of een tekst. Ook een eigen foto kun je op de broodtrommel kwijt.

mymepal

Broodtrommel auto
Heb jij een zoon die helemaal weg is van autootjes? Dan is deze broodtrommel voor hem: een lunchbox in de vorm van een auto. Deze broodtrommel is te koop bij mamapapa.nl.

broodtrommel auto

Broodtrommel Legosteen
Deze broodtrommel, in de vorm van een Legosteen, ontbreekt natuurlijk niet in ons huis met Legofans. Wij hebben m in het rood, maar de broodtrommel is in veel verschillende kleuren te krijgen. De Lego-lunchbox zijn onder andere te koop bij bol.com.

lunchbox lego

Lunchbag
Deze neem ik mee naar mijn werk: een lunchbag. Een katoenen zakje met een waterdicht laagje. Je boterhammen blijven er heerlijk vers in. Heel milieuvriendelijk, want je hoeft niet elke dag een boterhamzakje mee. De lunchbag kan prima in de afwasmachine.  De lunchbags zijn onder andere te koop bij De groene buik.

lunchbag

 

Rosti Mepal
Ben je op zoek naar een broodtrommel met een leuke afbeelding of in een trendy kleur? Dan ben je bij Rosti Mepal aan het goede adres! De broodtrommels sluiten goed af, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Ideaal dus!

skylanders

Winactie
Namens Rosti Mepal mogen we twee sets Skylanders weggeven. Een set bestaat uit een broodtrommel, een drinkbeker en een pop-up drinkfles. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter en/of Facebook. De actie loopt tot en met 30 september 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Rosti Mepal

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter