uitjes winacties/kortingscodes

Bubblebum zitverhoger

bubblebum
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een goede uitvinding is dit: de Bubblebum. Een opblaasbaar kinderzitje voor in de auto. Ideaal voor vakantie, bijvoorbeeld als je gebruik maakt van een huurauto, of als er vriendjes of vriendinnetjes mee in de auto gaan. Ook in het vliegtuig is deze zitverhoger ideaal. De Bubblebum is snel op te blazen en binnen een mum van tijd weer leeg als het opgeborgen moet worden. Het pakketje weegt nog geen 500 gram en is plat op te vouwen. Het past dus prima in de handbagage, een koffer en zelfs in een kinderrugzak.

De opblaasbare zitverhoger is te verkrijgen in vier hippe kleuren: zwart, paars, neonroze en neongeel. De zitverhoger is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar met een gewicht van 15 tot 36 kilo en zorgt ervoor dat kinderen altijd op een veilige manier vervoerd kunnen worden.

Namens Bubblebum mogen we een zitverhoger in een kleur naar keuze ter waarde van €39,95 weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter en/of Facebook. De actie loopt tot en met 5 juli 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Bubblebum

bubblebum

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter