spelidee

Buitenspeel idee: Mikado met ballen

mikado_groot
Mirian
Geschreven door Mirian

De zomervakantie komt er weer aan en in mijn geval betekent dat 6 weken twee jongens in huis. Ik maak geen gebruik van kinderopvang en dus zijn onze jongens veel thuis. Een paar leuke spelideeën achter de hand voor de momenten dat ze even niet weten wat ze met de zee aan tijd aanmoeten zijn dus erg welkom.

Mikado met ballen

mikado_met ballenDit spel is een soort Mikado met ballen en in groot formaat. Op deze site kun je het stappenplan lezen. De spullen die je nodig hebt om dit te maken heb je misschien wel ergens in de garage liggen. En omdat we toch 6 weken vakantie hebben kunnen we de stokjes eerst in de bossen gaan zoeken. Mooie rechte, niet te dikke exemplaren. En de ballen kunnen uiteraard ook van verschillende formaat zijn. Dat maakt het spel alleen maar spannender.

Tot slot nog even de regels afspreken en spelen maar!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter