webshops wonen

Bysonder.nl

bysonder.nl
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik schreef laatst al over de mooie fotosieraden van Bysonder.nl. Maar Bysonder heeft veel meer moois in het assortiment. Want naast een webshop voor sieraden, verkoopt Bysonder ook woonspullen. De naam van de webshop is dus niet voor niets gekozen, want welke webshop verkoopt nu sieraden én woonspullen? Bysonder dus. In de woonshop vind je poefjes en sierkussens. Beiden in alle soorten, maten en kleuren. Zowel de poefjes als de sierkussens zijn van het eigen label van Bysonder. En er zitten mooie exemplaren tussen, neem maar eens een kijkje op de website.
Het is ook mogelijk om bij Bysonder iets op maat te bestellen. Neem contact op en kijk wat Bysonder voor jou kan betekenen!

bysonder.nl

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter