DIY/knutselen feest

Cadeautje inpakken met confetti

confetti cadeautje inpakken
Mirian
Geschreven door Mirian

Een cadeautje is altijd leuk om te geven. Uiteraard leuk ingepakt. Een verpakking met confetti is erg makkelijk te realiseren en staat meteen erg feestelijk.
Breng dubbelzijdige tape aan op de plek waar je de confetti wil hebben en plak daar je confetti op. Je maakt de confetti perforator, maar misschien heb je ook wel een hand punch met een hartje of sterretje?

confetti cadeautje inpakken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter