DIY/knutselen feest

Creatief inpakken cadeautje

inpakken cadeautje
Mirian
Geschreven door Mirian

Het inpakken van een cadeautje is leuk. Leuk om te doen (ik maak er graag een feestje van), maar ook leuk voor de ontvanger van het cadeautje. Dit is een heel leuke manier van het inpakken van je cadeautje. En nog makkelijk ook.

Wat heb je nodig? Inpakpapier, cellofaan en confetti. Je kunt zelf confetti maken met behulp van een perforator of pons, maar je kunt ook een zak confetti kopen. Ik heb laatst een heel grote zak gekocht, wel zo makkelijk.

Pak je cadeautje in in het gewone inpakpapier. Leg het ingepakte cadeautje daarna op het cellofaan waar je al confetti hebt opgestrooid. Pak je cadeautje in in het cellofaan en verspreid de confetti door het pakje heen en weer te bewegen. Klaar is je cadeautje!

inpakken cadeautje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter