DIY/knutselen

Cadeauzakje van koffiefilter

koffiefilter knutsel
Mirian
Geschreven door Mirian

Na iedere vakantie houd ik koffiefilters over. Wij drinken al heel lang geen filterkoffie meer, maar iedere vakantie koop ik koffiefilters omdat er in de vakantiehuisjes vaak nog ‘ouderwetse’ koffiezetapparaten staan. En ieder jaar houd ik dus een hele stapel koffiefilters over. Wat doe je daar mee? By Miekk weet het wel: zij maakte van koffiefilters ontzettend leuke cadeauzakjes. Ontzettend makkelijk om te maken en het resultaat is geweldig. Ik ga zorgen dat ik ook dit jaar weer koffiefilters over houd!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter