overig

Carwallet Dig & Mig

carwallet
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een (sinterklaas)cadeautje voor een jongen? Ik kwam iets heel leuks tegen: de carwallet van Dig&Mig. Een kleine portemonnee die parkeerplekken biedt voor drie kleine auto’s. Handig om mee te nemen als je een dagje op pad bent of leuk om mee te spelen tijdens een lange autorit. Er staat een erg leuke print op de stof. De carwallet sluit met klittenband, dus de autootjes kunnen er niet uitvallen.

De portemonnee voor auto’s is verkrijgbaar in het blauw en in het groen. De afmeting is 21,5 cm bij 12 centimeter.

Ik heb de carwallet inmiddels besteld voor pakjesavond. Ik weet zeker dat onze zoon er erg blij mee zal zijn!

carwallet

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter