DIY/knutselen feest recepten

Chocoladeblokjes diy voor de lekkerste chocomelk

chocoladeblokjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Je hebt ze vast wel eens gezien: een blokje chocolade die je in hete melk of water moet zetten voor een lekkere kop chocolademelk. Lekker voor op koude dagen! Dekentje erbij, lekker op de bank en je eigen chocoladeblokjes voor een warme kop chocomelk! Want je maakt deze lekkernij makkelijk zelf!

En voor de aankomende kerst zijn ze ook leuk om te serveren aan kinderen. Zeker als je ze mooi versierd!

chocoladeblokjes

Chocoladeblokjes maak je zelf!

Een makkelijk recept met een mooi resultaat vond ik op Laura’s Bakery. Met een paar leuke rietjes en kerstachtige versiersels staat het prachtig op tafel! Als je ze per stuk inpakt is het ook een mooi cadeautje of traktatie!

Ik denk dat ik deze komende kerst serveer aan alle nichtjes en neefjes!

chocoladeblokjes

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter