DIY/knutselen feest

Pimp je chocoladeletter

pimp je chocoladeletter
Mirian
Geschreven door Mirian

Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar nu Sinterklaas echt in het land is, mogen ze legaal worden gekocht en gegeten: de chocoladeletters. Op pakjesavond liggen er traditioneel bij ons ook chocoladeletters in de zak. Ingepakt in cadeaupapier natuurlijk. Maar het kan veel origineler! Pimp de chocoladeletter met een vrolijke achtergrond en voorzie m van een label met een originele tekst. Moeilijk? Welnee, hiervoor gebruik je gewoon de gratis download van Met de Hand. Zo wordt het nog eens origineel om een chocoladeletter te geven.

Er is een download voor een grote chocoladeletter en een download voor een kleine letter. Je vindt ze beide op de blog van Met de Hand.

pimp je chocoladeletter

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter