recepten

Chocosticks maken voor chocolademelk

chocosticks maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is er nog altijd weer voor: warme chocolademelk. Heerlijk om te drinken na een lekkere wandeling in het bos of langs het strand. Ik moet zeggen dat ik niet iedere chocolademelk lekker vind. Mijn voorkeur gaat uit naar zelfgemaakte chocolademelk, gemaakt van een chocostick. Je kunt de chocosticks (blokjes chocolade) heel makkelijk zelf maken.

Hoe maak je de chocosticks? Smelt de chocolade en schenk deze – met bijvoorbeeld een spuitzak- in een ijsblokjeshouder (tip: er zijn heel veel leuke vormen te koop, dus ga ook eens voor iets anders dan het standaard vierkantje). Laat de chocolade opstijven in de koelkast. Wanneer de chocolade bijna hard is, steek je er een stokje in. Klaar is je choco-stick! Lekker voor jezelf, maar ook zeker leuk om te geven als cadeautje.

chocosticks maken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter