feest

Complimentendag

kaartje Nelleke Wouters
Mirian
Geschreven door Mirian

Aanstaande zondag, 1 maart, is het complimentendag. Een dag om extra stil te staan bij het geven van een compliment.

Geef en neem complimenten
Op de website van Fieve kun je complimentjes printen die je kunt geven of nemen. Hang de complimentjes op de wc, op je werk, in de kantine of waar dan ook. Laat mensen er een complimentje van af halen en aan iemand geven.

complimentendag

Stuur een kaartje
Het is ook leuk om je vriendin, collega of familielid een kaartje te sturen met een compliment. Weer eens wat anders dan een kaartje op Valentijnsdag. Wij doen je een aantal suggesties.

Dit grappige kaartje met de tekst ‘You’re weird. I like you’ van Elske Leenstra koop je bij Paperbreeze.

kaartje Paperbreeze

Webshop Buiten de lijntjes heeft veel leuke kaarten in het assortiment, maar dit kaartje met de tekst You rock is heel geschikt om naar iemand te sturen op Complimentendag.

kaartje Buiten de lijntjes

Dit kaartje van Petite Louise is perfect om naar een aanstaande mama te sturen. Je koopt het kaartje bij Kadootjes voor haar.

kaartjes Kadootjes voor haar

Vormgeefster Nelleke Wouters ontwierp voor Hip en hot leuke complimentenkaarten. Kaarten met teksten als Trots op jou, 100 punten voor jou en Love your smile. Je bestelt de kaarten hier.

kaartje Nelleke Wouters

Enne, een compliment geven mag ook op andere dagen dan Complimentendag! 🙂

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter