uitjes

De Club van Sinterklaas film en videoboodschap

club van sinterklaas
Mirian
Geschreven door Mirian

Afgelopen week mocht ik mijn jongens trakteren op de nieuwste bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas. Op zomaar een woensdagmiddag ploften we neer in heerlijke bioscoopstoelen en lieten we ons verrassen. De titel van de film (De club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes) verraadde al dat er een spannend verhaal op ons wachtte.

Slechterik Kornee wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje en daarom heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de schoentjes stelen zodat de Pieten er geen cadeautjes in kunnen stoppen. Als op een ochtend alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld.

Alle aspecten van een heerlijke kinderfilm waren aanwezig: de filmmuziek was vrolijk en aanstekelijk, er zat lekker snelheid in de film, de verhaallijn was goed te volgen voor 6 jarigen en de Moepies waren echt grappig! De film duurt ruim een uur en dat is voor kinderen lang genoeg.

Mijn jongens en ik hebben echt genoten van de film. ’s Avonds vroeg de jongste zich nog af of het echt gebeurt was of dat het een toneelstuk was. Ik heb hem maar in de waan gelaten dat het echt was. Want zoals Danspiet in de film ook al zegt: “Het Sinterklaasfeest moet ook een beetje mysterieus blijven!”

Muziekpiet, Testpiet, Hoge Hoogtepiet en natuurlijk Coole Piet zijn duidelijke karakters in de Club van Sinterklaas. Zijn jouw kinderen fan van deze club? Via Sint.tv kun je de Club van Sinterklaas een persoonlijke videoboodschap laten maken. Je voegt dan zelf foto’s en namen toe en zij maken er een mooi persoonlijke DVD van!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter