uitjes

De Groote Fair

de groote fair
Mirian
Geschreven door Mirian

Ook dit weekend (zondag 17 november) staat er weer een leuk evenement op het programma: De Groote Fair in Rosmalen. Op de fair, die binnen wordt gehouden, vind je 40 kramen met verschillende producten. Ook kun je er workshops volgen. Ideaal om deze dag te shoppen voor sinterklaas en Kerst.  Wat vind je er allemaal? Kleding, tassen, sieraden, woonaccessoires, speelgoed, papierwaren en veel, veel meer. Neem je kind(eren) gerust mee, want er zijn veel gratis activiteiten voor kinderen.

De Groote Fair vindt plaats op zondag 17 november in Rosmalen. Adres: Windkracht 5, Deltalaan 140 in Rosmalen.
De Groote Fair is gratis toegankelijk en duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.

de groote fair

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter