DIY/knutselen

De leukste Star Wars knutsels

star wars knutsels
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik weet echt niets van Star Wars. Ik ben niet opgegroeid met Star Wars. (In een huis vol meiden was er alleen plek voor Barbie en Ken.) Maar sinds een tijdje zie ik de serie in tekenfilm-versie voorbijkomen en weten zelfs mijn kinderen wie Dart Vader is. Ook de release van een nieuwe film is mij niet helemaal ontgaan dus tijd voor wat Star Wars knutsels!

Eerst even een snelle cursus…

Omdat ik vast niet de enige moeder ben bij wie het hele Star Wars gebeuren aan voorbij gegaan is zocht ik voor je een snelle inleidende cursus voor Star wars Dummies zoals ik…. Via deze link kom je op een mooie infographic waar alle onderlinge verhoudingen uitgetekend zijn. Misschien handig om stiekem onder de tafel te houden wanneer je zonen en hun vader erover praten en jij ook eens een goede opmerking wilt maken!

De leukste Star Wars knutsels

Nu je een beetje knowhow hebt laat ik hieronder een aantal leuke Star Wars knutselactiviteiten zien. Klik telkens op de afbeelding om naar de site te gaan waar je meer uitleg vindt van de knutsel.

star wars knutsel

Een site met 19 kleurplaten van Star Wars

 

star wars knutsel

Star Wars patronen voor de strijkkralen. Duidelijke voorbeelden om na te maken.

 

star wars knutsel

R2-D2 maken met gratis printable.

 

star wars knutsel

Een space shuttle van een wc-rol!

 

star wars knutsel

Van deze waterpistolen maak je vechtstokken waar je kinderen mee kunnen vechten zonder elkaar echt pijn te doen!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter