overig

De mooiste dekbedovertrekken

dekbedovertrek ijsbeer
Mirian
Geschreven door Mirian

De winter is officieel begonnen. Koud en donker dus. Voordeel is wel dat we weer lekker onder een warm dekbed kunnen slapen. We zetten de mooiste dekbedovertrekken voor je op een rij, voor jezelf en voor je kind(eren)!

Snurk heeft fantastische dekbedden. Voor kinderen, maar ook voor jezelf heel leuk. Een ballerina, een prinses, een astronaut of een brandweerman? Kruip onder het dekbed en je bent ineens iemand anders!

snurk astronaut snurk ballerina

Stoere dekbedden voor jongens en lieve dekbedden voor meisjes, je vindt het bij Saartje Prum. Sterren, vliegtuigen of auto’s voor je zoon? Een lief hertje, wybertjes of stippen voor je dochter.

dekbed hertje dekbed vliegtuig

Bij Felientje, de hippe webwinkel voor baby’s en kids, vind je dit prachtige dekbedovertrek met een hert. Deze is van het merk Taftan. Felientje koopt meer dekbedovertrekken van dit merk, onder andere één met een robot. Voor stoere jongens!

dekbedovertrek daftantaftan dekbedovertrek robot

Simpel, maar ik ben er weg van: het dekbedovertrek Narbonne van Hema. Een dekbedovertrekset zwart-wit geweven ruit, verkrijgbaar in eenpersoons en tweepersoons.

dekbedovertrek Hema

Voor kleine voetballertjes heeft Ikea dit dekbedovertrek met een voetbalveld in het assortiment. Voetbalveld even zat, dan draai je het dekbed om en dan heb je een neutraal grijs met wit dekbedovertrek.

dekbed voetbalveld

Houd je van dieren? Dan ben je bij bol.com aan het goede adressen. Deze webshop heeft een prachtig dekbed met een hert en een ijsbeer in de shop.

dekbedovertrek hert dekbedovertrek ijsbeer

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter