DIY/knutselen

Dieren van karton

dieren karton
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat je met karton veel leuke dingen voor kinderen kan maken, weet je natuurlijk al lang. Ken je deze dieren van karton ook al?
Op de site kun je sjablonen voor verschillende dieren downloaden: een kat, een hond, een geit, een vos, een paard en een pinquin. Het favoriete dier van jouw kind zit er vast tussen. Printen en uit karton knippen en dan aan de slag met verf of viltstiften. Natuurlijk kun je ook glitters, masking tape en meer gebruiken bij het versieren van de dieren. Veel plezier!

dieren karton

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter