DIY/knutselen

DIY armband van ijsstokjes

armband van ijsstokjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb jij deze zomer flink ijsjes op een stokje gegeten? En heb je daarna de ijsstokjes ook nog bewaard omdat je al een vooruitziende blik had dat je er iets van kon knutselen? Dan heb ik hier een leuk idee voor je!

DIY armband van ijsstokjesarmband van ijsstokjes

armband van ijsstokjes

De stokjes van ijsjes kun je gebruiken om mooie armbanden te maken. Kijk op deze site hoe je dat doet. Wanneer je de stokjes nat maakt en ze in een glas in de juiste vorm laat drogen heb je al een armband. Het is verder aan jou hoe en waarmee je je armband versiert. Via deze link lees je nog welke problemen je tegen kunt komen tijdens het goed in vorm krijgen van je armband van ijsstokjes.

In het voorbeeld worden naast verf en glitters e.d. ook papier van scrapbooking en mooie stofjes gebruikt. Tot slot wordt de armband voorzien van een beschermende laag door het gebruik van mod podge. Dat koop je o.a. bij de Action.

armband van ijsstokjes

Vind jij deze armbandjes van ijsstokjes ook zo leuk? Een gezellige knutselactiviteit met kinderen die je zelf ook mee wilt doen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter