DIY/knutselen

DIY beterschapskaart maken

kaart_duimen_uitgelicht
Mirian
Geschreven door Mirian

Een persoonlijk kaartje sturen met de post wordt steeds waardevoller. Met de snelle media van tegenwoordig heb je makkelijk even een appje gestuurd met ‘zet ‘m op’ of ‘succes vandaag’. Met een kaartje via de post laat je zien dat je echt aandacht hebt voor die persoon. En als je dat kaartje dan óók nog zelf hebt gemaakt…

DIY beterschapskaart maken We duimen voor je

beterschapskaart maken

Het idee vond ik dus op een site waar je het kaartje kunt kopen. Maar zo’n kaartje als deze maak je leuk zelf. Eventueel samen met je kind. De tekst ‘We duimen voor je.’ kun je gebruiken als je iemand beterschap wenst of als de persoon een belangrijk examen o.i.d. moet maken.

Vouw een mooi stuk karton tot een kaart. Op wit karton komen de verfkleuren mooi uit. Gekleurd karton kan natuurlijk ook. Zet verschillende kleuren verf klaar. Beslis welke kleuren je wilt gebruiken. Wordt het een bonte verzameling van kleuren of schakeer je een paar mooie bijpassende kleuren bij elkaar?

Stempel de kaart nu vol met jouw (en jouw kind zijn) duim en laat de kaart drogen. Als de verf goed is opgedroogd schrijf je er de tekst ‘We duimen voor je’ op. Als leuk extraatje kun je aan de binnenzijde van de kaart nog twee duimpjes stempelen in de vorm van een hartje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter