overig

DIY boter, kaas en eieren

diy boter, kaan en eieren
Mirian
Geschreven door Mirian

Yes, het is weer lente! Spijkerbroeken zijn na een halve dag voorzien van groene plekken op de knieen (niet bij mij maar bij de kinderen…), na het eten spelen we nog steeds buiten en er worden weer schatten gevonden!

DIY boter, kaas en eieren

Schatten gevonden? Jazeker, mijn jongens slepen alles wat ze vinden mee mijn tuin in. Stokken (soms halve bomen…), kapotte ballen en stenen. Heel veel stenen. De één nog mooier en gladder dan de ander. En dan kom ik op deze leuke diy boter, kaas en eieren!

diy boter, kaan en eieren

Van al deze stenen kun je samen het spel boter, kaas en eieren maken. Met een goede stift teken je kruisjes en rondjes op de stenen. Een mooi zakje om de stenen in op te bergen dient tevens als speelveld. Leuk toch!?

diy boter, kaas en eieren

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter